Week 49-2011

4-12

Naar het scheepvaartmuseum in Amsterdam.
Er is een mooi glazen dak.
Wat een zooi is er toch in die stad. Blij dat ik er niet hoef te wonen. Voorlopig weer genoeg Amsterdam gezien en geroken (overal die gore wietlucht, bàh) vandaag.
Het Vondelpark.
5-12

Afgelopen vrijdag was de jubileumavond van het 25 jarig bestaan van de fotoclub voor leden en oud-leden. Iedereen kon één foto inbrengen voor de wedstrijd "mooiste foto van 25 jaar Focel" en kijk eens wie er wint... :                     En alsof dat nog niet genoeg is prijkt op de voorkant van het jubileumboekje wat is gedrukt ook een foto van mij. (Ben ik toch wel een beetje trots op).
8-12

Maud 24 jaar ! Zichtbaar blij met het zwangerschaps/geboorteboek wat ik heb gemaakt.
De kleine Rosanna is al een paar dagen/nachten flink aan het huilen, maar de huisarts kan niets vinden gelukkig. Het blijft natuurlijk maar een beetje gissen met zo'n baby. Maar de aanwezigheid van haar beiden oma's doet haar goed. De hele middag heeft ze geen kick gegeven... ;-)

Detail: Het mooie dubbel gebreide roze dekentje is gemaakt op de breimachine door haar overgrootvader (!!). De opa van Erik.
Tijdens het flesje al valt ze lekker in slaap. Dat is dan wel jammer voor mij, ik heb haar dan helaas niet even vast gehouden maar Maud is blij dat ze eindelijk even stil is. En dat moet ik dan natuurlijk niet verstoren.
Ik had haar nu anderhalve week niet gezien en ze is flink gegroeid, stevige benen krijgt ze en de haartjes worden blonder. Maartje (Erik's moeder) is ervan overtuigd dat ze Erik's haar heeft. Ik hoop dat ze gelijk heeft, dan krijgt ze dus in ieder geval krullen... ;-) Een geen bolletje piekhaar. En wat is ze mooi...........
10-12

Vandaag ga ik het gevecht aan met al die snoeren van de computer. Niet normaal hoeveel snoeren/adapters/usb aansluitingen ze aan alles weten vast te maken. Lijkt wel een wedstrijd: "Wie krijgt het voor elkaar om de meeste snoeren aan zijn apparaat te maken". Adapters zijn soms zo lomp groot dat ze niet eens naast elkaar in de stekkerdoos passen. Kan het niet wat minder??? En wie o wie gaat er draadloos stroom uitvinden???
Ga d'r maar aanstaan, alleen al aan die kleine luisprekertjes weten ze drie aansluitsnoertjes te proppen plus nog stroomsnoer met een enorme adapter die bijna nog groter is als de luidsprekers zelf... ;-/
Ik kan er niet meer (beter gezegd: minder...) van maken dan dit.
En door al die lompe adapters kan ik die stekkerdoos dus niet onder dat kastje wegmoffelen. Ik zal het ermee moeten doen.
Mathieu heeft mee gegeten (dat wel), maar nee mam geen foto, ik hou gewoon mijn ogen dicht. Niettemin, dat flitsen zonder schaduwen heb ik in ieder geval hier binnen en op andere plaatsen waar ik indirecte flitsmogelijkheden heb aardig onder controle.
www.focel.nl